activiteiten vakantie villa hikume bali
Bali Holiday Villa Hikume English version of this site Nederlandse versie van deze site Stuur ons een e-mail

ACTIVITEITEN

U heeft een ruime keuze aan activiteiten en dagtochtjes die u gedurende uw verblijf in Villa HiKuMe in noord Bali kunt doen.
.

Zwemmen

Het kindvriendelijk ondiepe water van de Bali Zee is het gehele jaar van een aangename tenperatuur, ideaal voor onbezorgd zwemmen en relaxen..

Swimming in the Bali Sea

Dolfijnen kijken op zee

Uitvaren in een traditioneel bootje net voor zons-opgang en kijken hoe tientallen dolfijnen door het rustige water van de Bali Zee tuimelen. Na afloop lekker ontbijten in uw Villa.

Dolphin watching at sea

Warmwater bronnen

Gelegen in de jungle op zo'n 15 min. van uw Villa zijn de vulkanische warm water bronnen van Banjar. Hier kunt u heerlijk relaxen en zwemmen.

Hot Springs of Banjar

Jungle Trekking

Het noorden van Bali kent nog ongerepte jungles en heeft vele indrukwekkende watervallen. Geniet van de natuur van Noord Bali tijdens een korte of langere tocht.
.

Jungle trekking in Sawan

Golf

Voor de golfliefhebbers zijn er verschillende, prachtge golf-banen om hun favoriete sport te beoefenen.


Playing golf on Bali

 

Hier is een selectie van de meest populaire activiteiten en dagtochtjes naar culturele en natuurlijke hoogtepunten van noord Bali die wij voor u kunnen organiseren

Snorkelen & Duiken

Bewonder de schitterende onderwater wereld van de Bali Zee. Rond Lovina en bij Pemuteran zijn prachtige koraal riffen met prachtig gekleurde tropische vissen.

Snorkelling and Diving

Vissen op zee

Vroeg in de ochtend samen met de plaatselijke vissers uitvaren om een lijntje uit te gooien op zoek naar een baracuda, of wat verder op zee met lange lijnen vissen op tonijn.

Fishing at the Bali Sea

Buddhistisch klooster

Vlak bij de warm water bronnen van Banjar ligt een uniek Buddhistisch klooster, op de top van een heuvel met een prachtig panorama over het kustgebied.

Buddhist Monastery Banjar

Rafting

Een spectaculaire ervaring! Met een rubberboot daalt u de rivier af en kunt u genieten van de adembenemende natuur.
.

Giant Tree Munduk

Vulkanen

In het gebied van Kintamani kunt u de Batur vulkaan beklimmen. De klim begint om drie uur 's nachts en u wordt beloond met een schitterende zonsopgang over bali op de top.

Climbing Mount Batur

home | accommodatie | lokatie | aktiviteiten | gallery | prijzen | reserveren | kontakt | links | gastenboek | sitemap

© Villa HiKuMe Bali, alle rechten voorbehouden.